Våren fylld med kalas

På våren måste det ändå vara flest som fyller år. För i min kalender är det nästan en per vecka som fyller år nu under våren. Det är inte alla som man åker och firar, med tanke på att jag inte har sådan relation till dem. Men jag tycker att jag kör mina barn till fler kalas i början på varje år än efter sommaren. Så jag har dragit slutsatsen att det måste födas flera barn på första halvåret än på sista halvåret. Saknar dock statistisk fakta på detta så om du som läser detta har siffror på detta får gärna höra av dig.

Nu närmast i min kalender står min dotters födelsedag. Hon fyller tio år och önskar dig en skön sparkdräkt. Den omtalade mys dräkten har verkligen blivit en måste grej. Och den har slagit igenom nu bland barnen också. Jag var på kvartsamtal här i veckan och såg då flera barn springa runt i den dräkten. Det var då jag fick förståelse för att min dotter så starkt önskar dig detta plagg. Hon vill helt enkelt bli en vad de där som har den cool sparkdräkt. Så det är klart hon ska få en i present, för det än det hon har skrivit högst upp på önskelistan, så jag se hur ledsen hon blir om hon inte skulle få en sådan. Det blir bara till att inhandla en sparkdräkt i present, en av alla presenter på våren.