Terassvärmare – Min balkonglyx

Jag var ute på stan häromdagen och gick inte i en affär som säljer lite allt möjligt. Där fick jag en idé. Har ni hört talas om värmelampa någon gång? Det hade inte jag, men jag såg en liten igår. Den avger värme när man sitter ute. Givetvis tänker man direkt på att man ska ha en terrass att använda den på, men jag är less på att frysa när jag sitter ute och röker ibland. Den här lilla apparaten går på el och avger värme direkt. Det innebär att jag kan ha den på bara när det är kallt och jag sitter ute och röker. Kostnaden kan se lite stor ut i början, men i förhållande till hur snabbt det går att få värme av den tjänar jag ändå på det.  Dessutom är det inte så ofta jag har kommer att ha den igång.

Jag kom dessutom på att den är liten och praktisk och att jag kan ta med den ibland när jag åker iväg på sommarfest. Hur många gånger är det inte man sitter och fryser en lite småkylig sommarkväll? Den här får jag lätt plats med i bilen om jag vill ta med den. En stor, de som man i första hand tänker på, skulle vara en omöjlighet om jag inte har någon form av släp. Det skulle se sjukt kul ut om jag kom till en fest och började packa ur en gigantisk terassvärmare. Vilken syn!

Nej, den här lilla är grejen för mig. Jag kommer att få massor med besökare hem. Hur många rökare önskar inte lite skönare och varmare ute när de röker ibland. Den kanske till och med går att använda vintertid. Jag har inte kollat upp så långt än, men en sak är helt klar och det är att jag kommer att köpa en å det snaraste. No more sitta i ruggigt väder och förfrysa fingrarna.  Jag kanske inte ens behöver packa in den i bilen någon gång. Alla mina rökarvänner kommer att komma hem till mig i fortsättningen. Om inte annat bara för att röka sin cigarett.