Skillnaden på yrke och yrke

Vi har hyrt in en rörläggare som ska hjälpa oss med vvs i det nya badrummetÄr det någon som vet skillnaden på en rörläggare i Malmö, och en firma som sysslar med VVS i Malmö? Och är det någon som vet vad VVS i Malmö står för? VVS biten nu alltså, inte Malmö biten.

Alla är vi olika

Vi har nämligen hyrt in en rörläggare för att sätta in ett helt nytt badrum. Trevlig kille, säger inte så mycket, mest bara finns här. Han gör sitt arbete, han dricker sitt kaffe, han svarar på tilltal, och det är väl på ett ungefär det. Men han är duktig, och han är billig, så jag har inte direkt något att klaga på. Det hade jag väl kanske inte haft ändå. Alla är vi olika, och att han inte tycker om att prata, det innebär ju inte att han är sämre än någon annan av oss.

Mitt problem ligger i att vi också skall installera en pelletsbrännare. Denna skall då sättas fast i pannan, tror jag. Det kan vara att jag bara snackar en massa strunt nu, men jag tror inte det. I sådana fall gör jag det åtminstone inte med vilje.

Vi får hjälpa dem vi kan

Vi har prata med et flertal bekanta om just den här pelletsbrännaren, och på frågan om vem man kontaktar så säger de alla att det lättaste är att ringa en firma som sysslar med VVS i Malmö. Därav min fråga. Är det skillnad på en VVS firma och min nuvarande rörläggare? Självklart skall jag fråga honom, men han kommer inte tillbaka förrän nästa vecka, så det är därför jag kollar runt lite. Han är ju en kär påg med eget företag, så om han kan hjälpa mig, så hjälper jag ju mer än gärna honom med jobb. Måste kanske kolla upp det närmre.

För mer information, gå in på vvsmalmö.nu

Tags: