Mycket att transportera

Hoppas transport Helsingborg är duktigaFör några månder sen började jag på ett nytt jobb här i Helsingborg, det är ett klädföretag och det tycker jag är jätte kul eftersom att jag älskar kläder och alltid har velat jobba med det.

Och nästan enda sedan jag började har vi planerat en modevisning

Modevisningen ska äga rum i Helsingborg och tanken är att vi ska visa upp våra kläder och även försöka sälja lite. Visningen ska vara på ett torg där en stor scen kommer att byggas upp av några byggare som är jätte duktiga.

Modellerna som vi ska använda oss utav är tjejer som jobbar lite som modeller ibland här i Helsingborg så vi vill även ge dem en chans att visa upp sig lite och kanske få något mer jobb efter visningen.

Det är otroligt mycket kläder ska transporteras till stället där modevisningen ska vara och såklart har jag fått i uppgift att hitta en transport i Helsingborg som kan göra jobbet åt oss då vi inte har tid att köra en massa bilar fram och tillbaka under dagen då vi har så mycket annat och stå i.

Eftersom att jag inte vad det fans för transport firmor här omkring så googlade jag ”transport Helsingborg”, jag hittade en transport som hade fått jätte bra betyg av andra som hade använt sig av dem. Det stod också att dem var mycket hjälpsamma och trevliga.

Nu får vi hoppas att det stämmer för nu har jag bokat dem till den stora dagen!

Behöver ni transport i Helsingborg, kika in här: transporthelsingborg.nu