Jag ska då inte gå till någon Osteopat

Här är en bild på mig när hela familjen är på utflyckt och min fru tjatar om hennes osteopatFör ett par månader sedan så skadade jag mig när jag spelade bandy med killarna. Jag och en kompis råkade springa rakt in i varandra och eftersom han är lite större än mig så flög jag rakt in i sargen och kände hur någonting lossnade i benet. Självklart gjorde det ont, men jag tyckte ändå inte att det var någon överdriven smärta och jag struntade helt enkelt i att gå iväg till läkaren med det.

Nej, nej och åter nej

Men nu har det gått flera månader och jag har fortfarande en viss smärta i benet då och då, så jag bestämde mig för att ändå gå till läkaren och kolla upp det. Som jag trodde så var det ingenting man kunde göra något åt utan det skulle läka av sig själv. Men min fru ville inte tro på läkarens uttalande och sedan dess har hon försökt övertala mig till att gå till hennes Osteopat. Men jag var vägrat! Om inte en legitimerad läkare kan göra någonting åt  min smärta så tvivlar jag på att någon som inte har en examen i det som den gör kan hitta på någon lösning.

Detta har faktiskt blivit ett stort problem hemma hos oss den senaste tiden då jag har väldigt svårt att tro på vad osteopater gör för något, medan min fru tror stenhårt på dem och är en väldigt trogen kund.

Men nej, jag tror faktiskt inte att det blir något besök hos osteopaten för mig inte. Har jag klarat mig de senaste månaderna så tror jag att jag klarar ett tag till. Sen får väl osteopaten bli den sista utvägen, antar jag..

 

Man kan läsa mer om osteopater på denna hemsidan.