Gåvor med egen text

Lasergraverade presenter

Att ge bort presenter med personliga motiv eller textmeddelanden är alltid lika uppskattat, då det ger en personlig prägel på gåvan. Idag kan man få utmärkta gravyrer på en rad olika material utan att det på något vis skulle se slarvigt eller billigt ut, tack vare lasergravering som är ett mycket modernt sätt att gravera och rista in såväl mer detaljerade fotomotiv såväl som enkla textrader. Även fast denna teknik är relativt ny så är det fortfarande billigt att utföra gravering vilket är positivt då de lasergraverade presenterna inte blir särskilt mycket dyrare än vanliga kvalitetsföremål.

presenter som graveras med laserDet finns många material av god kvalitet som det går att lasergravera på. Glas som är vanligt att ge bort som gåvor kan man lasergravera såväl vackra motiv och fotomotiv på, där viktiga detaljer och skuggningar räknas in i lasergraveringsmaskinen vilket ger ett mycket läckert och vackert slutresultat. Skyltar i mässing och rostfritt stål är också material som lasern kan mejsla ut vackra mönster och bokstäver på. Även plast är ett material som är vanligt att utföra lasergravering på då det går att kombinera olika lager av färger som tas fram på ett unikt och effektfullt sätt. Mer information om lasergravering och om hur det fungerar hittar du här.

Lasergraverade presenter blir allt mer populära då andra former av tryck eller färgning på glas, metall och andra material slits bort och försvinner fort vid frekvent användning. Lasergraveringar är graverade på djupet i glaset till exempel vilket gör att det inte kan försvinna när man diskar eller använder glaset flitigt. När lasermaskinen bränner glaset så tar den hänsyn till mer mörkare områden på ett foto som skall graveras in, så att det blir tätare och jämnare, vilket ger fantastiska resultat.

Har du ett foto eller en text som du vill föreviga på ett föremål som du vill ge bort som present till en nära släkting eller vän, så har du många möjligheter på hur du ska forma din gåva. På en skylt, på ett glas, på en plånbok i metall och många fler prylar och föremål. Lasergraverade presenter är en garanterad källa till uppskattning.