Fråga om Citadellkliniken?

Citadellkliniken

Tiden för min bröstförstoring närmar sig och dum som jag är sitter jag nu och läser på nätet om lyckade och mindre lyckade operationer på Citadellkliniken. Fastnade för denna tråden .Ja, vad ska man säga? Här finns ju skilda erfarenheter, men de flesta verkar ju nöjda i alla fall. Sedan är det ju ganska typiskt tjejer att hålla på och dividera fram och tillbaka och aldrig varit riktigt nöjda (sorry to be hard on my own sex, bur there it is).

I alla fall så fick jag ett mycket bra intryck av Citadellkliniken när jag var där på konsultation. De kändes professionella och vänliga och jag fick känslan  att vi förstod varandra  – eller snarare att de förstod vad jag är ute efter hi,hi. Till skillnad från många av tjejerna här i tråden som jag länkade till så är jag på det klara med vilken storlek jag ska ha: det blir 300 cc. Känns som ”lagom stort” och proportionerligt  och jag tror att jag kommer att känna mig nöjd med det. Även läkaren var inne på samma linje.

Nåja, lite nervös är man som sagt, men det kommer säkert att bli bra i slutändan. Jag hoppas att jag slipper båda ärr och smärta – alltför länge. Och bara tanken på att kunna dra på sig en snygg bikini i sommar och inte behöva skämmas för sina obefintliga behag, utan kunna känna sig fin och kvinnlig, är bara så lockande! Det kommer att vara såååå värt det. Jag bara vet det he,he.

Slutligen, kära läsare: Är det någon av er som har erfarenhet av Citadellkliniken? Dela gärna med er och kommentera!! 

Love,

/Caroline.