En liten funderare

Min uppsats om elektriker i Mamö som jag fick högsta betyg på!Jag har alltid undrat vad en elektriker egentligen håller på med hela dagarna. Jag menar, jag förstår ju så klart att de håller på med el och sådant, men är det verkligen så kul att man kan hålla på med det en hel dag, hela veckor?

Att ta tjuren vid hornen

Inför ett projekt jag skulle göra till skolan så var jag så klart tvungen att ta reda på exakt vad en elektriker håller på med under dagarna. Som tur är så jobbar min morbror som elektriker i Malmö och jag hade turen att få följa med honom en dag på jobbet. Jag måste säga att det var långt ifrån så som jag trodde att det skulle vara att vara elektriker.

Dagen började ganska så tidigt och vi åkte direkt till det första uppdraget för dagen. MIn morbror skulle hjälpa en privatperson som hade blivit av med strömmen efter att ha klippt av sladden till häcksaxen. Där efter fortsatte jobben rulla in under hela dagen, men självklart så tog vi paus för lunch och lite småfikor i mellan åt. 

Om jag trodde att det var tråkigt att jobba som elektriker innan så kan jag säga att det var ännu tråkigare. Men det är väl klart att jag tycker att det är tråkigt med tanke på att jag inte alls är intresserad av sådant. Men jag hade tur och fick ihop en riktigt bra uppsats om elektriker i Malmö som faktiskt fick högsta betyg!

Som ett tack till min morbror så tycker jag att ni alla ska gå in på denna hemsidan och använda er av deras företag när ni behöver elektriker.