Cliffton – Entreprenadmaskiner Malmö

Entreprenadmaskiner MalmöAtt vara en av dem som pendlar mitt i rusningstid är inte särkilt tacksamt. Visst, man tjänar lite pengar på att pendla istället för att ta bilen men jag upplever mest bara att det är en massa stress och otrevliga upplevelser. Speciellt nu när det är fullt på entrepredad billar i Malmö på vägen där min buss kör ut mot Toftanäs.

De har hållt på att bygga där i en evighet nu så igår skickade jag faktiskt ett mail till http://www.xn--entreprenadmaskinermalm-ulc.se/ och beklagade mig väldigt hårt. De tar upp nästan hela vägen  och gör att en väg som har fyra filer måste börja dela på två, inte ens bussarna har förtur på något sätt. Detta ahr gjort att jag måste ta bussen en halvtimme tidigare än vanligt och det känns sådär när det redan tar en och en halv timme för en att pendla.

Jag hoppas att de iallfall kan ge mig ett svar på när de kommer vara färdiga så att man iallfall kan börja räkna ner eller alternativt försöka hitta ett annat sätt att ta sig till jobbet.

Så nu lägger jag alltså fyra timmar om dagen på att bara ta mig till och från jobbet, det känns inte så himla rimligt när det bara finns tjugofyra timmar om dygnet. Man har ju tillräckligt lite tid hemma som det är.

Jag tror att jag ska kolla upp om det inte finns några på jobbet som aksnke vill samåka, det finns några fler som också åker från Trelleborg som jag och någon av dem borde också vara väldigt trötta på det. Om vi kan få ihop tre eller fyra stycken som samåker blir det ju helt plötsligt väldigt billigt och man kanske piggnar till lite bättre på morgonen om man får börja den med lite snack istället för att sitta och säcka ihop på bussen.

Läs mer om Entreprenadmaskiner Malmö