Advokat Västerås

Ett ljus i slutet av tunneln

Det har varit en långdragen process det här. Visserligen hade jag väl aldrig trott eller förväntat mig att en skilsmässa någonsin skulle kunna vara en enkel sak eller att det skulle vara över snabbt, men jag hade samtidigt inte kunnat föreställa mig något som den senaste tiden. Allt verkar ha rört sig så otroligt långsamt, både plågsamt och frustrerande måste jag påpeka.

Bland annat har det förstås inneburit mer än en tur till advokaten i Västerås för mig på egen hand och för oss båda tillsammans. Vår advokat är specialist på familjerätten, som allt det roliga som tillhör skilsmässor hamnar under. Det har i varje fall känts tryggt att ha experter på vår sida. Inte för att det egentligen har krävts någon opartisk mellanhand för att det hela skulle kunna fungera, vi har ju trots allt gått skilda vägar på ett ganska hövligt och civiliserat vis, men det är bra att ha det hela avklarat på ett korrekt sätt. Och så slipper det bli lika jobbigt, på något sätt, när de olika inblandade stegen förvandlas till punkter på en lista.

Det är som sagt en hel del vi har gått igenom hos vår advokat i Västerås. Äktenskapsförord som ska undersökas och diskuteras. Bodelningen skulle tas om hand om. Det har tagit mest tid, faktiskt. Det var många saker som skulle gås igenom och delas upp. Som tur var så hade vi i alla fall inte särskilt många saker som var så ”gemensamma” att vi inte kunde enas om vem som skulle få vad.

Nej, det har inte varit en trevlig upplevelse. Men nu börjar jag ändå kunna se ljuset i slutet av tunneln. Snart är det över. Bara ett par besök till hos advokaten i Västerås och så är man kanske äntligen fri. Igen.

Läs mer Advokat Västerås